Zomerdiensten 2022

Ook deze zomer is er weer de mogelijkheid om gebruik te maken van onze trainingsweek en/of het vakantiepakket. Gedurende de trainingsweek ga je intensief aan de slag met het ontwikkelen van jezelf en je paard. Met een vakantiepakket nemen wij de zorg voor jou paard uit handen gedurende jouw vakantie.

Wat houdt het in?

Trainingsweek

Gedurende een week heb je 4 privélessen van een half uur. In overleg met Saskia bepaal je hoe je hier invulling aan geeft. De vergoeding voor één trainingsweek bedraagt € 95,-.

Vakantiepakket

Ga gerust op vakantie en laat de zorg van je paard in goede handen achter. Met het vakantiepakket gaat de training en verzorging van je paard gewoon door terwijl jij van je vakantie geniet. Gedurende de week wordt je paard dagelijks uitgemest en binnengezet. Daarnaast wordt hij viermaal een half uur getraind (waarvan 1x gelongeerd). De vergoeding voor het vakantiepakket bedraagt €180,- per week.

Het vakantiepakket is ook mogelijk zonder binnenzetten en uitmesten. Je paard wordt dan alleen 4x getraind. De vergoeding voor dit vakantiepakket bedraagt € 130,- per week.

Heb je interesse in de trainingsweek of het vakantiepakket? Meld je snel aan via onderstaande knop!

Aanmelden zomerdiensten