HDK College

Naast gewone lessen en trainingen kun je bij Hofstede de Kruidberg ook masterclasses en workshops volgen. Als je met je paard aan het werk bent is het fijn om een theoretische basis te hebben. Hierdoor begrijp je je paard beter en kun je hiernaar handelen. Tijdens de workshops leer je de theorie in de praktijk toe te passen. Daarnaast is het mogelijk om saskia te boeken voor een clinic.

 

  • Masterclasses
  • Workshops
  • Clinic

Masterclasses

Hoe loopt een paard van nature? Wat gebeurt er met het lijf van een paard als er een ruiter op gaat zitten? Hoe zorgen we ervoor dat het paard het gewicht van de ruiter op een goede manier kan dragen? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens onze masterclasses. De meeste masterclasses beginnen met een theoriegedeelte gevolgd door een clinic waarin theorie in de praktijk wordt uitgelegd. 

Workshops

Longeren, werken aan de hand, vrijheidsdressuur, het zijn voorbeelden van workshops waar je aan deel kunt nemen. Tijdens een workshop nemen jij en eventueel vaak zelf deel terwijl je de vaardigheden leert.  

Clinic

Wil je op locatie een leuk en leerzaam paarden evenement organiseren? Saskia geeft clinics op locatie. Op basis van jouw doelgroep, wensen en voorkeuren ontwerpen we een mooi programma. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Groei als combinatie!

Wil je stappen zetten in de ontwikkeling van je paard en van jezelf als ruiter? Meld je aan voor onze trainingen.

LET’S GET STARTED
Ik wil trainen