Vacature

ALROUND AGRARISCH MEDEWERKER

(40 uur per week)

 

Hofstede de Kruidberg, van oudsher een melkveehouderij, is nu een modern en bloeiend bedrijf dat pensionstalling aanbiedt aan 40 paarden. Onze bedrijfsvoering omvat de verzorging van paarden en onderhoud aan gebouwen en weilanden. Om ons dynamische team te versterken, zijn we op zoek naar een Allround Agrarisch Medewerker.

Functieomschrijving:

Als Allround Agrarisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse dagelijkse werkzaamheden gerelateerd aan de verzorging van de paarden en onderhoud aan de accommodatie. Je zorgt onder andere voor het buitenzetten van de paarden, het voeren van ruw- en krachtvoer, en het omzetten van de mest met tractor en kraan. Daarnaast houd je je bezig met onderhoudswerkzaamheden aan het terrein, gebouwen en machines, waaronder het snoeien van hagen en repareren van afrastering.

Bovendien speel je een sleutelrol in onze seizoensgebonden werkzaamheden, zoals het onderhouden van de weilanden en het oogsten van het gras voor ons eigen ruwvoer. Je werkt nauw samen met onze stalmanager Saskia Rutte, met wie je dagelijks contact hebt over de uit te voeren werkzaamheden.

Profiel:

Wij zoeken een enthousiast en flexibel persoon met een passie voor de agrarische sector. Je bent een harde werker die niet terugdeinst voor vroege ochtenden of fysiek zware arbeid. Het is belangrijk dat je kunt omgaan met een tractor. Je bent sociaal sterk, vindt het leuk om klanten te helpen en kunt goed zelfstandig werken.

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende functie met veel diversiteit en vrijheid binnen een ambitieus familiebedrijf. Je werkt in een landelijke omgeving op een prachtige locatie, in een klein, gezellig team met veel interactie met klanten. We bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en een marktconform salaris.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, voldoe je aan ons profiel en wil je een bijdrage leveren aan ons bedrijf? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar onze zakelijk manager René Rutte via rene@dekruidberg.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook bij René terecht.

We kijken ernaar uit om van je te horen!