Weidegang Princenboschweide 2023.

Voor klanten van Manage Kennemergaarde bieden wij in de zomer weidegang aan op  de Pricenboschweide. Het grasland is ingedeeld in 5 tweepaards weides die worden verhuurd in een ochtend- en middagdeel.

Het zomerseizoen loopt van mei tot en met september. Wanneer het weer het toelaat, begint en/of eindigt het seizoen eerder en/of later. Afname van weidegang betreft het volledige seizoen waar het paard dagelijks een dagdeel of volledige dag de wei op gaat. Het buiten- en binnenzetten dient zelf gedaan te worden. De huurovereenkomst wordt gesloten met Hofstede de Kruidberg.

Tijden
Ochtenddeel start om 8:00 en eindigt om 13:00.
Middagdeel start om 13:00 en eindigt om 18:00.
Volledige dag start om 8:00 en eidigt om 18:00.

Prijzen
Ochtend-/Middagdeel: € 475,- per seizoen.
Volledige dag: € 900,- per seizoen.

Inschrijven
Via de knop “schrijf je in voor weidegang” kom je op het inschrijfformulier. Het is mogelijk je paard solo of als duo in te schrijven. Het aantal plaatsen is beperkt. Manage Kennemergaarde heeft reeds enkele plekken gehuurd voor de manegepaarden. De andere plekken zijn voor pensionpaarden. Het heeft de voorkeur om je als duo in te schijven in verband met de weide-indeling. Deze inschrijvingen gaan voor op solo inschrijvingen. Wanneer het aantal inschrijvingen de plaatsingsruimte overschrijdt, wordt er geloot.

Wij kijken uit naar een mooi zomerseizoen waar de paarden kunnen genieten van een heerlijke tijd buiten.

Schrijf je in voor weidegang