Passie en jaren lange ervaring.

Hofstede de Kruidberg is een echt familiebedrijf. Alle familieleden dragen met hun specifieke kennis en ervaring bij aan ons bedrijf. De dagelijks gang van zaken wordt geleid door Saskia, bijgestaan door Hein. In de uitvoering wordt ze ondersteunt door onze stalmedewerker. Allemaal werken we met hetzelfde doel: Uitstekende huisvesting bieden voor jouw paard. Daarnaast helpen we je graag bij de ontwikkeling van he paard en jou als ruiter.

 

Hein Rutte

Grondlegger

Begin jaren ’80 heb ik het melkveebedrijf van mijn vader overgenomen. Al snel ben ik begonnen met het verhuren van paardenstallen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. Door de jaren heen heb ik veel ontwikkeld op het bedrijf. Hetgeen ik een van de mooiste dingen van mijn werk vind.

Saskia Rutte

Wandelende Paarden Wiki

Ik ben Saskia. Graag help ik je bij de ontwikkeling van je paard en van jou als ruiter. Zelf rijd ik al sinds mijn 3e paard. Door deze jarenlange ervaring en diverse opleidingen heb ik een eigen visie ontwikkeld. Mijn overtuiging is dat een vriendelijke maar vastberaden trainingsmethode resulteert in de natuurlijke ontwikkeling van paard en ruiter.

Groei als combinatie!

Wil je stappen zetten in de ontwikkeling van je paard en van jezelf als ruiter? Meld je aan voor onze lessen, trainingen en/of cursussen.

LET’S GET STARTED
Ik ga vooruit